Projekt i höst!

Flytt- och ändringskarusellen är i full gång. Jag är och ändrar lite överallt, men dessa tre är de lite större projekten i höst.

DSC_5481

Vattenfallet vid dammen har inte fungerat sedan vi gjorde om dammen. För att få gjutningen på plats var vi tvungna att lyfta lite på fallet och då “sprack ” det på mitten. Det är bara fyra år sen. Varje år har jag sagt att i år ska det bli…. Hmmmm! På tiden alltså!

DSC_5191 DSC_5193

Det andra projektet är att göra i ordning den andra avdelningen av gruslandet. Här har jag tänkt att ha ölandssten med några luckor här och var för plantering. Mellan plattorna ska jag gjuta.  En hel del jobb med andra ord.

DSC_5189

Det tredje är att göra i ordning landen vid dammen, men först måste muren putsas.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar