Hammocken!

Jag har fått tänka om var hammockens nya plats ska vara. Den har alltid stått bredvid dammen med baksidan ut mot åkern och med en syrenbuske som rygg, men eftersom den ytan nu tillhör poolområdet så var det nytänk som gällde.
Det är oftast svårt, så ock denna gång.

DSC_5514

Till slut hittade jag ändå en plats, som jag blev nöjd med. Häcken fick skydda från bakhåll 😉 och sikten framåt pryddes av allehanda växtlighet. Men…. Ett stort MEN blev det. Det var fri sikt mot vägen och det kändes sådär. Vad gör man då?

  DSC_5515 DSC_5516

Då ramar man förstås in den med en förlängning av den befintliga rabatten. Här planterades en paradisbuske,  (En sådan har jag saknat, men inte haft en bra placering till.) pioner och annat smått och gott. På sikt, tror jag, kommer det att bli jättefint.

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar