Stympad 2!

Med sågen i högsta hugg var det havtornens tur att bli stympade.

dsc_7862 dsc_7863 dsc_7866

Havtorn är egentligen en buske, men mina har vuxit upp till träd. För att få frukt måste du ha en hane och en hona. Jag hade börjat ge upp hoppet om mina och trodde jag hade fått två av samma kön för nu började de flera år och ännu ingen frukt, men i år hände det.

dsc_7868 dsc_7869

Jag sågade av träden, dels för att nå frukten nu, men framför allt så ville jag få ner höjden, annars blir det till slut ett omöjligt uppdrag att skörda. Havtornen är otroligt C-vitaminrika. Ett havtorn består av lika många C-vitaminer som en apelsin.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s