Undrens tid….

…….. är inte förbi när det finns snälla fibergrävare på Sandahls.

Det var inte helt enkelt att fiska upp stenen, eftersom underlaget var så vattensankt att hjulen sjönk en bra bit och han blev tvungen att dra sig fram med skopan och likaså trycka sig ut med hjälp av den. Anders var helt övertygad om att han skulle sätta sig och såg bärgningsbilen framför sig, men icke. Inte nog med att han riskerade att sätta sig, han var också väldigt noga med att göra snyggt efter sig allteftersom han tryckte sig ut. En imponerade insats för en sten 🙂

Jag var inte hemma när projektet fortlöpte, så det var med stor bävan jag parkerade bilen och gick bort för att besiktiga resultatet och till min stora lycka hade de lyckats få den helt perfekt. Ytterligare ett under denna dag!
Tack Andreas och Felix!

Ha det bäst!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar